OM OSS

Om Blåberg Camping

Blåberg Camping er en helårs campingplass som ligger i naturskjønne omgivelser på Blefjell, Flesberg kommune, ca 550 m.o.h.  Campingplassen er en del av gårdsbruket Brekke i Flesberg. Blefjell har flotte turmål både sommer og vinter og ligger ca to timers kjøring fra Oslo, Moss, Sandefjord og Tønsberg.

Campingen startet så smått i 1960 med to campingvogner, men det ble raskt utvidet til ca 50 vogner. Det var den gang kun vintercamping med utedo og skiløypene måtte man tråkke selv.  På 70-tallet overtok Borre Caravanklubb og drev hele stedet for sine medlemmer. De bygde også opp det sanitær-anlegget som finnes i dag.

I dag drives plassen av 3. generasjon eiere. Plassen er nå helårs camping for 70 vogner som har helårs-plasser. Sesongen er fra 1.9.  – 31.8.  Mange av gjestene har vært her i årevis, enkelte i mer enn 30 år. Sanitær-anlegget ble ny-oppusset sommeren 2019 og har nå 5 toaletter og 3 dusjrom.  Det er vaskekum for oppvask og vaskemaskin til fri benyttelse. Det er 4 lekre håndvasker m speil og elektriske hånd-tørkere.

På Blåberg finnes også Blåberg Fjellstue som har egne drivere.  På kafeen serveres tradisjonell kafe-mat og middager, her kan man kose seg med god mat og drikke og de har en fin ute-terrasse hvor det er deilig å sitte. Stedet har skjenkerettigheter. Følg dem på deres Facebook-side.

Rett i nærheten av plassen er det en flotte bademuligheter i Djupevatnet.  Det er ingen elver eller bekker fra fjellet som kommer inn i dette vannet, så det varmes fort opp og er et populært utfluktssted.  I området er det også mange flotte fiskevann. Fiskekort kan kjøpes på nett, mer informasjon om fiske kan du finne her.

Rett ved campingen har man også tilgang på milevis med skiløyper. De nærmeste løypene kjøres av Nordre Ble Løypeforening og løypemaskinen er stasjonert i området.  Løypekjøringen kan følges på nettstedet: skisporet.no.  Fagerfjell Skisenter som ligger rett i nærheten har også alpinløyper og kjelkebakke.


Vi har noen ledige plasser for neste sesong. Ta kontakt ved interesse.

Kart over Blåberg camping, nedre del
Kart over Blåberg camping, øvre del
Klikk på bildet for å lese branninstrukser.

Priser

Reglement

Klikk på ikonet for å lese reglement for Blåberg Camping.